Yaptığımız araştırma sonunda, AKP’nin merakla beklenen ilçe adayları, Başba-
kan Erdoğan’ın Sakarya’ya gelmesinden bir hafta önce açıklanacağı bilgisine u-
laştık. Adayların isimleri çok büyük ihtimalle 20 Aralık Cuma günü açıklanacak.

SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?
AKP’nin ilçe aday adayları için bekleyiş heyecanı büyümeye başladı. Edindiğimiz bilgilere göre Başbakan Erdoğan’ın 27 Aralık’ta yapacağı Sakarya ziyaretinden bir hafta önce aday isimleri açıklanmış olacak. Peki süreç nasıl işleyecek. Sakarya’nın tüm ilçe aday adayları 20 Aralık Cuma günü Ankara’ya genel merkeze davet edilecek. Burada yapılacak konuşmalardan sonra, aday olarak belirlenen isimler açıklanacak.

BİRLİK VE BERABERLİK
Genel merkezde, özellikle aday gösterilmeyenlere, ‘Darılmayın, gücenmeyin, partimiz için adaylarla birlikte birlik ve beraberlik içinde olun. Partimizin hepinize ihtiyacı var’ yönünde birebir konuşmalar yapılarak gönülleri alınacak. Bu konuşmalarla, dargınlık ve küskünlüklerin önüne geçilmesi planlanıyor.

HEPİNİZ ORADA OLUN
Başbakan ve AKP Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Sakarya’ya geliş tarihi 27 Aralık olarak kesinleşti. Aday gösterilmeyen tüm isimlerin eksiksiz bir şekilde Başbakan’ın ziyaretinde hazır bulunmaları da istenecek. AKP üst düzey yönetimi, ilçe adaylarının açıklanmasından, Başbakan’ın Sakarya’ya gelişine kadar geçecek bir haftalık süre içinde tüm dargınlıkların ortadan kaldırmayı hedefliyor.   
 

Editör: TE Bilişim