Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün desteği ile Ülkücü camianın ileri gelenlerinden Serkan Kayınova ve Erenler Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Hakan İşçi’nin öncülük ettiği birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltı programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, 25 Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, Meclis Üyeleri ve kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.

 

ÜLKÜCÜ

Programın hazırlanmasına öncülük eden Serkan Kayınova ve Hakan İşçi selamlama konuşmalarında,  “Biz Ülkücü MHP’liler olarak birlik ve beraberlikten yanayız, öncelikle ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğidir. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin duruşu açıkça ifade ediyor ve gösteriyor. Katılımın yüksek olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ülkücülerin birlik ve beraberliği herkes tarafından bilinmektedir” diye konuştu

 

YILMAZ-İNCİ

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz’da, “İçerde ve dışarda olan bütün düşmanlıklara rağmen elimizden gelenin en iyisi ile 16 Nisanda gereken dersi sandıkta verip bu referandumdan da alnımızın akı ile çıkmış olacağız” dedi. Ali İnci ise,  “Sayın Bahçeli Türkiye’nin zor zamanlarında her zaman Türkiye’nin idaresinden iktidarından yana tavır aldı. Huzurlarınızda kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÖZTÜRK

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk de konuşmasında; “ Hain FETÖ örgütünün 15 Temmuzda hain darbe girişimini hep birlikte yaşadık. Ama Türk Milletinin hiçbir millete benzemediğini hesaplayamadılar. O gün başarılı olsaydılar biz bugün Suriye’den beterdik ve gidecek bir yerimiz de yoktu. Mesele vatansa gerisi teferruattır diyerek hükümetimiz ile hareket eden Sayın Devlet Bahçeli’den ve ekibinden Allah razı olsun” dedi.

 

ÇELİK

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik; “Türkiye’de ilk defa bu millet kendini yönetebileceği bir şekilde sandığa gidiyor. Bugüne kadar olduğu gibi bu referandumda da sadece kendi kaderimizle alakalı değil hem Sakarya’nın hem Türkiye’nin hem de Gönül Coğrafyamızla alakalı bu referandumdan yine zaferle çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

İSEN

AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen; “Parlamentoda Anaysa görüşmelerinin yapıldığı yaklaşık bir aylık bir dönemde her gece Devlet Bey’in sabahlara kadar ekibi ile en küçük bir firesiz bu işe destek verdiklerine şahit olmuş biriyim. Türkiye’nin geleceği için EVET in Türkiye’nin önünü açacağını düşünüyoruz” diye konuştu.  Metin IŞIKER

 

Editör: TE Bilişim