41 BİN 700 METREKARE

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, ‘Çark Deresi kenarında 4 etapta çalışmalar yaparak şehrimize yeni tesisler kazandırdık. 41 bin 700 metrekarelik 5’inci etabın çalışmalarını da kısa sürede tamamlayacağız’ dedi.

ANFİ TİYATRO

Çark Deresi Kenarı Rekreasyon Projesi kapsamında ilk 4 etabın tamamlandığını dile getiren Ali Oktar, ‘Rekreasyon projesi ilk iki etap çalışmalarıyla şehrimize, 11 bin metrekare alan üzerinde yürüyüş ve bisiklet yolları kazandırdık. Sosyal donatı alanları ve anfi tiyatro, bir otopark, biri açık biri kapalı olmak üzere 2 adet halı saha, dört tanesi açık iki tanesi kapalı olmak üzere 6 adet tenis kortu ve 1 adet sosyal tesisleri halkımıza sunduk’

BİYOLOJİK HAVUZ

‘3. etapta ise toplam 46 bin metrekarelik bir alanda çalışma başlattık. 2500 metrekare yürüyüş yolu, toplam 550 metrekare 2 adet çocuk oyun alanı, toplam 400 metrekare 2 adet fitness alanı, 3 adet basketbol sahası, biyolojik havuz, piknik alanları, pergolalar ve donatı malzemelerinin yer aldığı 3’üncü etabı tamamladık. 4. etap kapsamında bölgenin en büyük Aquapark’ını hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Şimdi sıra 5. etapta’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim