Asfalt çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan  Toçoğlu, “Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlattığımız asfalt çalışmalarımızı bu yılda sürdüreceğiz. Toplamda 90 milyonluk asfalt çalışmasını şehrimizle buluşturacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, asfalt çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 2016 yılında çok ciddi bir asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz yıl  ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlattığımız çalışmalarda önemli bir mesafe kat ettik. Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Caddesi, Karaağaç Bulvarı gibi önemli arterleri yeni yüzlerine kavuşturduk. İnşallah bu yılda aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz

90 milyonluk asfalt

Başkan Toçoğlu, “Kısa süre önce SASKİ’nin 50 milyonluk kredisi için Büyükşehir Meclisimizden yetkiyi aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak da yaklaşık 40 milyonluk asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Toplamda 90 milyonluk asfalt çalışmasını şehrimizle buluşturacağız. Bu çok ciddi bir rakam. Söz verdiğimiz gibi asfalt konusunda şehrimiz çok güzel günlere kavuşacak” diye konuştu.

2019’a kadar asfaltsız yol kalmayacak

Başkan Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığımız cadde yenileme çalışmalarımızu bu yılda sürdüreceğiz. Aynı zamanda 16 ilçemizde bulunan grup yollarını da belirlediğimiz plan dahilinde sıcak asfaltla buluşturacağız. Her fırsatta ifade ediyoruz; hemşerilerimiz müsterih olsun. 2019’a kadar tüm grup yollarını asfaltlayacağız. İnşallah Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eli şehrimizin tamamında hissedilmeye devam edecek.”

Editör: TE Bilişim