15 Temmuz Gecesinin anlatıldığı program tüm davetlilere duygusal anlar yaşattı.

Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan programa; Vali Yardımcısı ve Serdivan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Maarif Müfettişleri Başkanı Fuat Kara, Serdivan Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Adapazarı Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, eğitim yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Serdivan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. 10.sınıf öğrencilerinden Yusuf İslam Arslan’ın okuduğu Kur’an Tilaveti’yle devam eden programda Vali Yardımcısı ve Serdivan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, o geceyi yaşayan gazilerden Mehmet Akyazıcı, Serdivan Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Hasan Kocabaş birer konuşma yaptılar.

15 Temmuz gecesinin anlatıldığı slayt gösterisi, öğrencilerin sahnelediği oyun, şiirler ve final bölümünde öğrencilerin ellerinde Türk Bayraklarıyla oluşturduğu kareografi darbe gecesini yaşayan salondaki tüm davetlilere duygu yoğunluğu yaşattı.

Büyük beğeni toplayan program sonunda protokol üyeleri sahneye çıkarak Serdivan Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Kıyak başta olmak üzere, programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tek tek tebrik ettiler.

Editör: TE Bilişim