Edinilen bilgiye göre İşaret Köyü’nde yaşanan olayda kendini iple asan 10 yaşındaki S.T. annesi tarafından baygın bulundu. Kalbi duran çocuk Kaynarca Hastanesi acilinde yapılan müdahale ile hayata döndürüldü. Ambulansla Adapazarı’na sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir özel eğitim kurumu öğrencisi olan 10 yaşındaki çocuk evlerinde odada annesi tarafından balya ipiyle duvardaki askıda asılı olarak bulundu. Adapazarı’na hastaneye getirilen küçük çocuğun sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Okuldan geldikten sonra bir süre babasıyla oynayan küçük çocuk babasının ayrılmasından sonra odada tek kaldı. Bir süre sonra odaya giren annesi küçük oğlunu odada duvardaki askılıkta balya ipiyle asılı olarak buldu.

Hemen oğlunu ipten indiren annenin yardım istemesi üzerine  baba H. T. eve gelerek ambulansla oğlunu Kaynarca İlçe Devlet Hastanesine getirdi.

Küçük çocuk buradaki ilk tedavi sonrasında  Adapazarı’na Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Küçük çocuğunsağlık durumunun ağır olduğu belirtildi
Olayın olduğu İşaret Mahallesi muhtarı Eyüp Kaba olayla ilgili ‘ Küçük çocuk zihinsel engelli. Özel eğitim kurumuna gidiyor” dedi. 

Sedat Balta

Son Güncelleme: 22 Mart 2017 - 21:20, Çarşamba


Adapazarı Zihinsel Engelli 10 Yaşındaki Çocuğun... paylaşan: haberler

Editör: TE Bilişim