Sakarya Akyazı FEM Dershanesi çalışanları ‘1 ton atık kâğıt 8 ağaca bedel ”sloganıyla yürütülen çalışmalarla hedefine ulaştı.

Sakarya Akyazı FEM Dershanesi Müdürü Faruk Uysal, sosyal sorumluluk kapsamında atık kâğıt kampanyasına katıldıklarını ifade etti. Uysal”Öğrencilere ve vatandaşlara bu konuda örnek olunmaktan dolayı, atık kâğıt kampanyasına katılmaktan mutluyuz.Öğrenci ve idari kadrolarımızın gönüllü olarak kampanyaya katıldı. Duyarlıöğretmen, öğrenci ve velinin desteğiyle okunmuş dergi, kitap, defter ve her türlü hurda kâğıtları toplama kampanyasına büyük katılım oldu.‘1 ton atık kâğıt 8 ağaca bedel ”sloganıyla yürütülen kampanyaya katılan tüm öğretmen, öğrenci ve personele duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

AĞAÇLARIMIZ KESİLMESİN
Yaklaşık 5 buçuk ton hurda kâğıtları yetkililere teslim eden Sakarya Akyazı FEM Dershanesi Müdür yardımcısı İsmail Konakçıoğlu”Atık kâğıt toplama çalışmalarının gelecek nesillere en güzel miraslardan birisinin olacağını, yeşili ve çevreyi koruma adına yapılan çalışmaları desteklediklerini ”ifade etti. FEM Dershanesi çevre dostu olduğunu vurgulayan Muhasebe Müdürü Emre Yakut ”Ağaçlarımız kesilmesin. Okunmuş dergi ve kâğıtları toplayarak ağaçlarının kurtarılmasını hedefliyoruz. Duyarlı veli kitlesiyle örnek çalışmaya imza attık. ”şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim