İşte o mühendis: Dahi mi dolandırıcı mı?
Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser'in suçladığı Kubilay B. ise kendisine ciddi anlamda iftira atıldığını ve kendisinin de yasal yollara başvuracağını söyledi
Eski Pamukova Belediye Başkanı Ferudun Turan'ın anneannesi tarafından akraba olduğunu belirten Kubilay B., "Pamukova Belediyesi'nin su pompalarındaki elektrik enerji sarfiyatını düşürmek için bir proje hazırladık. Yaptığımız anlaşmaya göre sistem bitince bana belediye bir ev ve 100 bin TL verecekti. Ayrıca 14 Şubat günü geçirdiğim kaza nedeniyle süre biraz uzadı. Çünkü iş kazası nedeniyle 1 ay yattım. Bu sırada Başkan seçimi kaybetti. Yeni başkan ödemeleri durdurdu. Yani sistemi tamamlayamadım. Defalarca başkana durumu ilettim olmadı. Ben de işten ayrıldım. Su pompalarında yaptığımız çalışmaların kamera görüntüleri var" dedi.
Maaşımı bile alamadım ki !
Pamukova Belediyesi'nden gelen, "Belediyenin su pompalarındaki elektrik enerjisinin düşürmesi için görevlendirilmiş bulunmaktasınız" yazısının elinde olduğunu anımsatan Kubilay B., "Bırakın dolandırıcılık iddiasını ben belediyeden 4.5 aydır maaşımı alamadım. Dolandırıcılıkla ilgim olsa; bana AR-Ge için para verdiler, AR-GE başarısız oldu diyerek işten el çekerdim. Keşke benim hakkımda dava açsalar. Bana yapılan bu ciddi suçlama ve iftirayla ilgili ben de hukuki yoldan hakkımı arayacağım. Birileri siyasi kavgasına beni dahil etmesin" dedi.