1.AYAK: Yükselen formuyla dikkatleri üzerine çeken 5 yaşlı isimlerden HABERATLI sert binicisiyle oldukça şanslı çıkacağı mücadelede favorim. KAVZAN, YAKUTİYE ve VİCDANSIZ ciddi rakipler. Geniş kurgularda ise ŞEHLEVENT ve PRATİK NEVZAT bulunsun derim .

2.AYAK: Tecrübeleri ve formlarıyla öne çıkan GANİMET, ASRI SAADET, AKILLIOL ve DAĞBERKHAN birincilikte eşit şansa sahipler. Yeri olanlar, ilk startına itinayla hazırlanan ARTVİN BEYİ isimli tayı ilave etsinler. 3.AYAK: Önde tempoyu belirlemesi muhtemel MONTANA eğer ki yeteri kadar avans alabilirse arayı kapatacak isimlere direnip aynayı önde geçebilir. ZAFER ATEŞİ ve DISTANT SHINING ile aradan dönecek Gazi Şampiyonu PIANO SONATA mücadelenin içerinde olmasını beklediğim safkanlar.

4.AYAK: Güçleri ve form durumlarıyla buradaki rakiplerinden çok farklı olduklarına inandığım SKY WOLF ve LEXINGTON FIRE ikilisi rakiplerinden ayrılıp zevkli bir birincilik mücadelesine girerler.

5.AYAK: Çok uygun bir grup daha yakalayan formda GÜZELKAYA için fazlaca söze gerek olmadığını düşünüyorum. Ekürisinin de desteğiyle kolay kazanır. Günün en sağlam bankosu olarak yazabiliriz.

6.AYAK: Yarışlarında henüz önemli aşama kaydedemeyen tayların bir arada olduğu grupta sürpriz olasılığı yüksek görünüyor. ÇELİKKARDEŞLER, GÜRLEYENHAN, KARAKEÇİAĞASI, GÜZELÇOCUK, MALATYA SERDARI, MÜRSELOĞLU, ZAMANTININ KIZI, NİZİPLİ NECİBE ve HIRSLI sırasıyla bütçenize göre kuponlarınızda yer vermenizi istediğim taylar.

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (7-4-1-2-3-5) (11-9-1-3-2) (7-6-5-4) (6-4) (2) (2-3-5-9-6-7-12-11-10)