Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nin 2018-2019 eğitim-öğretim yılı açılış dersi için konuşmacı olarak Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’na gelen Milli Eğitim ve Kültür – Turizm Eski Bakanı, AKP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın misafiri oldu.

MAKAMINDA ZİYARET

Avcı, “Lisede Öğretmen ve Öğrenci Olmak” konusunun ele alındığı program sonrası Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti. Alemdar; Prof. Dr. Nabi Avcı’ya Serdivan Belediyesi’nin eğitim ve kültür çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AKADEMİ’YE DAVET

Avcı’ya Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nin çalışmaları hakkında da bilgi veren Alemdar; özellikle gençlerin bilgi ve birikimlerinden istifade edebilmeleri noktasında Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı’yı yeni dönemde Akademi’de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

MEMNUNİYET DUYARIM

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde katılımcılarla bir araya gelmekten memnuniyet duyacağını ifade eden Avcı, Alemdar’a çalışmalarının yanı sıra daveti için de teşekkür etti. Avcı, eğitim noktasında atılacak her adımın önemli olduğunu da belirterek bu noktada Alemdar’a başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim