Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Serdivan ve Sapanca heyetlerini kabul etti. Buluşmada Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, kadın ve gençlik kolu başkanları ile yönetim üyeleri yer aldı. Başkan Yüce’ye başarı dileklerini ileten Serdivan ve Sapanca heyeti yeni dönemin Sakarya’ya hayırlı olması dileklerini iletti.

Seçim sürecindeki destekleri dolayısıyla Serdivan ve Sapanca’ya selamlarını ileten ve başarı dilekleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’da başarılı bir seçim süreci geçirdik. Cumhur İttifakı olarak girdiğimiz seçimlerde yüzde 65’le Türkiye’de 4. şehir olduk. Destekleri dolayısıyla tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. İnşallah tevazu, samimiyet ve gayretle gönül belediyeciliğini en güzel şekilde icra edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizle hareket etmeyi sürdürerek, hizmetkar olacağız” dedi.

Daha fazla koşma zamanı

Başkan Yüce, “Şunu bir an olsun aklımızdan çıkarmamalıyız; ‘Biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız.’ Bu söz aslında çok şey ifade ediyor. Seçim bitti diye duramayız. Bu kadim şehir, hemşerilerimiz bizlerden hizmet bekliyor. Daha fazla çalışmalıyız, daha fazla gayret göstermeli, daha fazla üretmeliyiz. Hepimiz önemli bir sorumluluk üstlendik. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Biliyoruz ki Sakarya’nın geleceğini garanti altına alacak adımları bu kadrolar atacaktır. Rabbim çalışmalarımızı bereketlendirsin” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim