LİFE TOWN PROJESİ

Yığınlar Grup şirketlerinden olan Yığın Yapı İnşaat’ın Arifiye ilçesinde hayata geçirdiği Life Town projesinin tanıtım ofisinin açılış töreni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen açılış törenine Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, Arifiye Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

SAKARYA ROL MODEL

Açılış konuşmasını yapan Yığınlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yığın, “Gerçekleştirdiğimiz LifeTown projemiz, markamızın yatırım hedefleri doğrultusunda bizim için son derece önemli bir anlam taşımaktadır. Zira, yaşadığımız şehre bir eser kazandırmak, bu kente yatırım yapmak ve gelişim sürecinde rol almak bizim için bir görev ve gurur kaynağıdır. Son aylarda Sayın Cumhurbaşkanımız, şehircilik anlamında çok önemli açıklamalar yapıyor, şehirlere ihanet etmemek konusunda önemli tavsiyelerde bulunuyor. Biz Sakaryalı müteahhitler olarak bu açıklamaları yakından takip ediyor, mimarisi ve şehircilik anlayışı ile Türkiye’ye rol model olan Sakarya’mıza kazandırdıklarımızla gurur duyuyoruz. Depremle yerle bir olan kentten bugünün modern şehircilik anlayışına, tasavvuru olan bir mimariye ve güvenliği önceleyen imar standartlarına gelmemize vesile olan herkese teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

BAŞKAN TEBRİK ETTİ

Yığın ayrıca, “Yığınlar Grup olarak Sakarya’nın bu hızlı büyümesinde bir yatırımcı olarak yer almanın gururunu yaşıyoruz. Bugün tanıtım ofisinin açılışını yaptığımız Life Town, 9 blok toplam 67 daire ve 15 dükkandan oluşmaktadır. Hayata geçen bu proje ile bölgemizin daha da hareketleneceğine inanıyor, ekonomik canlanmaya ivme kazandıracağını düşünüyoruz” dedi. Sakarya Müteaahitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ise, “Bugün Fatih Kardeşimizin yanında olmak bizim için bir şereftir. Ülkemizin böyle sıkıntılı zamanlardan geçtiği bugünlerde günlerde güzel projeleri hayata geçiren Yığın Yapı İnşaatı tebrik ediyorum” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ise, “Arifiye’de hızlı bir yapılaşma var. Biz göreve geldikten sonra yatırımcının önünü açmak için hızlı bir şekilde çalışma yaptık. Toplam 10 bin dönüm arazide 18 imar uygulamaları yaptık. Bu çalışmamızın ardından Sakarya’da bulunan müteahhitlerimiz Arifiye ilçesine yatırım yapmaya başladılar. Ben bu tercihlerinde desteklemek için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. 2 yılda Arifiye’de 3 bin’e yakın konut inşa edildi. Bunların elde kalanının hiç olmadığını biliyorum. Yığın Yapı İnşaat’da nezih yaşam alanları oluşturuyor. Buradan bina alıp oturacaklara şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

RESMEN AÇILDI

Konuşmaların ardından Asım Safitürk hocanın yaptırdığı duanın ardından kesilen kurdele ile Life Town Tanıtım Ofisi resmen hizmete girerek proje satışları başladı. Yığın Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yığın, açılışa katılan davetlilerle tek tek ilgilenirken, katılımcılara da teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim