Adapazarı İlçesinde bulunan hizmet binasındaki açılış merasimine Vali Ahmet Hamdi Nayir ile birlikte; SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Kızılcık, Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor, Türk Telekom CEO'su Paul Doany, İstanbul Bölge Müdürü Mehmet Beytur, İnsan Kaynakları Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu, Sakarya İl Müdürü Ali Rıza Hanedar, şirket çalışanları ve davetliler katıldı.

“Ürün ve Hizmet Portföyünün Geliştirildi”

Türk Telekom Müşteri Merkezinde en iyi müşteri deneyiminin sağlanması amacıyla ürün ve hizmet portföyünü geliştirdiklerini ifade ederek Vali Ahmet Hamdi Nayir’e bilgiler veren İl Müdürü Ali Rıza Hanedar, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiklerini, müşteriyle temas kurulmasından Mobil Hat, Sabit Telefon, Sabit Internet, çeşitli cihaz seçenekleri ve IPTV ürünlerinin satışına kadar birçok işlem gerçekleştirecekleri Sakarya Müşteri Merkezinin yenilenen yüzü, deneyimli ofis kadrosu ve iş modelleri ile Sakarya halkına yeniden hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

“Önemli Olan Halkımızın İhtiyaçlarının Karşılanması”

Hizmet binası önünde bulunan platformdaki kurdeleyi Türk Telekom yetkilileri ve katılımcılarla birlikte kesip hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Günümüz dünyasını en iyi tanımlayan hususun ‘İletişim’ olduğunu söyleyebiliriz. İletişimin en vazgeçilmezi de telefon ve internettir. Bu konuda hizmet veren kurumların daha iyi hizmet alanlarına kavuşması hem çalışanlar hem de hizmet alanlar açısından rahatlık sağlayacaktır. İlimiz açısından değerlendirdiğimizde yeniden düzenleme yapılan alan çok önemli bir bölgede yer almaktadır. İlimizin son derece canlı, hareketli bu bölgesine yakışan bir düzenleme olduğunu görüyoruz. Burada güzel hizmetler verilecektir” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış sonrası yenilenen Sakarya Türk Telekom Müşteri Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, yetkililer ve çalışanlarla bir süre sohbet ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim