Adapazarı ilçesinde dün sabah saatlerinde bir saldırgan tarafından 2 çalışanın yaralanması ile sonuçlanan olayın ardından Çark Caddesinde bulunan esnaflara uğrayan Vali Ahmet Hamdi Nayir, yetkililer ve çalışanlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak çiçek verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden GSM firmaları yetkilileri ve çalışanları, destekleri için Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür ettiler.

İletişim firmalarında çalışanlarla bir süre sohbet eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Bizim gözümüzde gerek kamu dairesinde, gerek özel sektörde çalışan, insanımıza hizmet veren herkes kıymetlidir. Dün Sakarya’mıza yakışmayan üzücü bir hadise yaşadık. Bu elim olay sonrası sizlere geçmiş olsun dileğinde bulunmak istedik. İsteğimiz o ki; toplumdaki bütün ilişkiler sevgi-saygı ölçüsünde gitsin, bu tür istemediğimiz olaylar olmasın. Kaba kuvvet ile bir sonuca varılmıyor. Sizler yine moralinizi bozmadan hizmet vermeye devam edeceksiniz. İnşallah bir daha böyle bir olay yaşanmaz. Herkes bundan ders alır, buralarda verilen hizmetin de karşılığını görüp, kıymetini de anlarlar. Hepinize tekrar geçmiş olsun, bizler esnaflarımızın daima yanlarındayız” dedi.

İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’nın da eşlik ettiği ziyarette saldırganın Emniyet güçlerince olaydan kısa süre sonra yakalandığını ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığını söyleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, yaralı vatandaşlarımız ile alakalı sürekli bilgiler aldıklarını, durumlarının iyi olduğunu, sağlıklarına, sıhhatlerine kavuşacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim