İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve Müdür Yardımcıları tarafından karşılandı. Polis Tören Mangasını da selamlayan Vali Nayir, Şeref Defterini imzaladıktan sonra İl Emniyet Müdürü Kaya’dan ilimizdeki genel asayiş durumu ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bir brifing aldı.

Ülkenin varlığı, bütünlüğü, can, mal ve namus emniyeti yönünden de görevini hakkıyla yerine getirmeye çalışan, yeri geldiğinde hiç çekinmeden canlarını bu bayrak uğruna, bu vatan uğruna, namus uğruna verebilecek şekilde yetiştirilmiş emniyet teşkilatı mensuplarına görevlerinde üstün başarılar dilediğini ifade etti.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, Tören Mangasını selamladıktan sonra Komutanlık Şeref Defterini de imzaladı. İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit ve komutanlar ile bir süre görüşen Vali Ahmet Hamdi Nayir, il genelinde Jandarmanın sorumluluk alanında yapılan çalışmalar ile kırsal kesimdeki genel asayiş uygulamaları hakkında bilgiler aldı.

Jandarma teşkilatımızın da birer mensubu olan Mehmetçiklerimizin, 7/24 gözünü kırpmadan vatanımızın ve milletimizin huzuru ile güvenliği açısından kutsal bir görev icra ettiklerini ifade eden Vali Nayir, İl Jandarma Komutanı Yiğit ve tüm teşkilat çalışanlarına başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim