Ramazan ayı boyunca belediye otobüslerinde ek seferler yapılacağını aktaran Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “2 – 3 – 4 – 5 – 9/A – 21/A – 21/B – 22/A – 22/B – 23 ve 24 numaralı belediye otobüslerinde son sefer hareket saatlerine ilave ek seferler düzenliyoruz. İlave edilen seferlere www.sakarya.bel.tr adresinden ve www.sakus.sakarya.bel.tr adresinden ulaşım sağlanabilir” dedi.

Pistil, “Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat sağlayabilmeleri için bazı hatlarımızda ilave seferler düzenliyoruz. Hemşerilerimiz ilave edilen seferlere www.sakarya.bel.tr adresinden ve www.sakus.sakarya.bel.tr adresinden ulaşım sağlayabilirler” dedi.

11 hatta ek sefer

Pistil, “Toplu taşımada oluşan talepler doğrultusunda anlık çözüm önerileri geliştiriyoruz. Zaman zaman ilave seferleri de devreye alıyoruz. Ramazan ayında da ilave seferlere gereklilik duyduk. Bu kapsamda 2 – 3 – 4 – 5 – 9/A – 21/A – 21/B – 22/A – 22/B – 23 ve 24 numaralı belediye otobüslerinde son sefer hareket saatlerine ilave ek seferler düzenlenecek. İnşallah vatandaşlarımız ulaşımlarını rahat bir şekilde sağlayacaklar” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim