Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Toçoğlu, Karaman’da hayata geçirilecek park projesi için yakın zamanda ihaleye çıkacaklarının müjdesini verdi.

Yatırımlarımız devam ediyor

Başkan Toçoğlu, “Karaman Sakarya’nın en huzurlu yerleşim bölgelerinden bir tanesi. Büyükşehir Belediyesi olarak Karaman’a yatırımlarımız sürüyor. Bölgede bulanan 16 iş merkezini dönüştürerek işlevsel hale getiriyoruz. Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nu bölgeye kazandırdık. Karaman Atıksu Arıtma Tesisimizin üstünü kapatarak, koku sorununa çözüme kavuşturduk. Mahallede yaşayan hanımefendilerin meslek sahibi olması için pek çok branşı içinde barındıran SAMEK binamızı kazandırdık” dedi.

Hayırlı olsun

Toçoğlu, “Mahalle statüsüne sahip olan Karaman adeta bir ilçe gibi hızla gelişmeye devam ediyor. Daha önce Karaman sakinleriyle bir araya geldiğimiz toplantılarda hemşerilerimize yeni bir yaşam alanı sözü vermiştik. Mahalleye kazandırılacak olan Karaman Park’ın sürecini hızlandırarak bir ay içerisinde ihaleye çıkacağız. İnşallah en kısa süre içerisinde Karaman Park’ı şehrimize ve mahallemize kazandıracağız. Karaman’a ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim