Adapazarı Tığcılar Mahallesi Karaosman Sokak'ta (Eski Fitaş Sineması Sokağı)bu sabah 11.00 sıralarında yaşandı.

Atatürk Bulvarı'na çıkan tek yön sokağa 34 AH.. 5.. plakalı otomobil ters yönden girdi. Sokağın güzergâhında bulvara çıkış hakkı olan 54 AD... 25.. seyreden otomobil sürücüsü iddiaya göre tersten gelen araçtaki şahısları uyardı.

Ters yönden ilerlemeye çalışan sürücü yanlışta ısrar edince iki şoför arasında tartışma çıktı. Ortam gerildi, araçlarda başlayan tartışma çevreden vatandaşlar araya girmesiyle yatıştırıldı. 54 plakalı araba yoluna devam etiği sırda 34 plakalı aracın içinde gelen bir genç sürücü ile yumruk yumruğa kavga ettiler. Çevreden yetişen vatandaşlar tarafları güçlükle ayrılırken 54 plakalı aracın sürücü burnundan yaralanarak kanlar içinde kaldı.

Kavgada tekmeler ve tokatlar havada uçuşurken, arbedeye çevredeki vatandaşlar ve esnaf müdahale etti. Bu anlarda araçtaki erkek şahısları yanlarında bulunan kadınlar ayırmaya çalıştı. Yaşanan arbede uzun uğraşlar sonucu son bulurken, ters yöne giren araçta kavgaya karışan kişiler olay yerinden uzaklaştı.

Olay yerine gelen polis, yaralı sürçünden bilgiler alarak kavgaya karışanları çevrede araştırma yaptı. Daha sonra 34 plakalı araç içinde bulunan aile, polise yaşanan olayı anlattıktan sonra genç şahıs polise teslim oldu. Polis gencin üst aramasını yaptıktan sonra araca bindirerek ifadesini almak için Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü.

Olayla ilgili her iki taraf bir birlerinden şikâyetçi olurken Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim