Daha önce Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu ihale gereği göstermiş olduğu yerde yıllardır taksicilik yapan 4 taksi esnafı Göçmen Evleri Taksi Durak’ın Ferizli Belediyesince başka bir yere götürüleceğine dair çalışmaların olduğunu öğrendiler.

Taksiciler “Konunun Büyükşehir Belediyesine ulaştığını öğrendik. Biz durağımızın yerinin değiştirilmesini istemiyoruz. Burada kimseye bir engel ve zararımız yok. Zaten burasını bize büyükşehir UKOME açtığı ihale sonucu vermiştir. Bizde yıllardır burada esnaflık yapıyoruz, bir piyasamız oluştu. Biz yerimizden memnunuz. Durak’ın adı üstünde zaten ‘Göçmen Evleri’ bizi başka mahalleye göndermek istiyorlar. Bu nedenle bir imza kampanyası başlattık ve mahalle sakinlerinden 350- 400 civarında imza topladık topluyoruz. Bu imzalarla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımıza müracaatta bulunarak 6 yıldır çalıştığımız Durak’ımızın yerinde kalmasını isteyeceğiz” dediler.

Taksici esnafı, imza toplamak ve mahalle sakinlerinin desteğini alarak Büyükşehir belediye başkanı Zeki Toçoğlu’na seslerini duyurmaya çalışıyorlar. ‘Taksi Durağımız Yerinde Kalsın Zeki Başkan.’diye…

.

Editör: TE Bilişim