SYKD Başkanı mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün asla unutulmayacağını ve Türk Milleti’nin gönlünde ilelebet yaşayacağını belirtti.

Mesajında ülkenin karanlıktan çıkıp bugünlere gelmesinde Atatürk’ün sağladığı mücadelenin unutulmaz olduğunu belirten SYKD Başkanı Kırık şu ifadelere yer verdi.

“Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün üzerinden 80 yıl geçti. Vatanımızın düşman işgalinden kurtarılması, bir milletin yeniden canlanması ve ülkemizin hakettiği yerlerde olması adına mücadele eden Atatürk, şüphesiz hepimizin kalplerinde yaşamaktadır. Çağdaşlığın öncüsü ve geleceğe ışık tutan fikirlerin sahibi Atatürk, sadece Türkiye’yi değil, bütün dünya milletlerini derinden etkileyen ve tarihe yön veren büyük bir lider ve devlet adamıdır. Onun hedeflerinde yer alan Güçlü Türkiye hedefine ulaşabilmek için bugün bizler de mücadele etmekteyiz. Bu hedeflere tam anlamıyla varabilmek adına ülkenin evlatları olarak elimizden geleni yapmaktayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 80.yıldönümünde bir kez daha minnetle yad ederken, bugüne kadar ülke savunması için hayatlarını kaybeden şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz”

Editör: TE Bilişim