Meclis 4 gündem maddesiyle toplandı. İlk üç maddede sorun çıkmadı. 4. Gündem maddesi ise belki de bir ilk olarak sürpriz gelişmelere sahne oldu. Ferizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün mütevelli heyet üyeliği için teklif edilen 4. Madde de yaklaşık 8 yıldır o üyeliği yürüten Ahmet Soğuk’u AKP Gurubu yeniden aday gösterdi.

BENDE ADAYIM

Yedek üyeliğe teklif edilen Cemalettin Mal ise bu konuda ben görev almak istemiyorum diyerek teklifi kabul etmedi. Yerine Naci Kıral aday gösterildi. Bu esnada AKP gurubundan söz alan Süleyman Kaçmaz, “OSB mütevelli heyet üyeliğine bende adayım” diyerek beklenmeyen bir sürpriz yaptı! Ardından MHP gurubundan İlhan Filiz, “Bende yedek üyeliğe adayım” dedi.

SOĞUK KAYBETTİ

Yapılan işlemlerin ardından geçilen açık oylamada; daha önce MHP’den ayrılan 2 bağımsız meclis üyesi ile birlikte belediye başkanı Ahmet Soğuk ve yedek üye Naci Kıral 7 oy alırken, 2. aday Süleyman Kaçmaz; 4 AKP’li, 4 MHP’li ve 1 bağımsız 9 üyenin oyunu alarak OSB mütevelli heyeti asil üyeliğine, İlhan Filiz ise yedek üyeliğe seçildi.

AKP GRUBU DELİNDİ

Yapılan oylamanın sonunda hayırlı olsun dileğinde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, “Böylece Ak Parti gurubu delinmiş oldu” diye tepki gösterdi. Ferizli OSB’de 8 yıldır toplantılara katılan Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’un yerine bundan böyle Süleyman Kaçmaz toplantılara katılarak görev yapacak.

Editör: TE Bilişim