Edinilen bilgiye göre skandala dönüşen iğrenç olay, Serdivan’da meydana geldi. Devriye görevi yapan polisler, tepede park edilmiş bir aracın, hareket ettiğini görünce kontrol etti. Aracın yanına giden polis, kız çocuğu ile bir adamı uygunsuz şekilde yakaladı. Yapılan soruşturmada adamın ilçedeki bir okulda öğretmen, çocuğun ise öğrencisi olduğu anlaşıldı.
BİRKAÇ YILLIK İLİŞKİ
Gözaltına alınan öğretmen ile ifadesi alınmak üzere karakola götürülen çocuk, adli işlemler sonrasında adliyeye sevk edildi. Kız çocuğu ifadesinde, öğretmeniyle ilişkisinin, 5’inci sınıfta başladığını ve birkaç yıldır devam ettiğini itiraf etti. Savcılık soruşturması sonrasında öğrencinin ailesi, olayın duyulmasından çekinerek şikayetçi olmadı. Mahkeme, öğretmeni tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.
BÜYÜK TEPKİ
Hakkında idari işlem yapılmayan öğretmen, hiçbir şey olmamış gibi dün okulundaki görevine geri döndü. Olayı bir şekilde öğrenen veliler ve yine baskın sonrasında olayı takip eden hukukçular bu duruma isyan etti. Öğrencisiyle basılan bir öğretmenin görev yaptığı okulda, çocuklarının güvende olmayacağını dile getiren veliler, Milli Eğitim Müdürlüğü’nü göreve davet etti.

Editör: TE Bilişim