BASININ ELEŞTİRİLERİ

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ve Yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Matur ziyaret sırasında Başkan Yüce’den Sakarya’nın önünü açacak hizmetler beklediklerini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de, Sakarya’nın geleceğine yatırım yapacaklarını ifade ederek “ Sakarya’nın güçlü basını var. Çalışmalarımızda basının eleştirilerinden yararlanarak şehrimize hizmet edeceğiz” dedi.

REFAH DÜZEYİNİ ARTTIRMAK

Başkan Ekrem Yüce Sakarya halkının verdikleri oylarla kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini belirtirken “ O büyük sorumluluk bize büyük de heyecan ve enerji veriyor. Sabahın erken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar bu şehrin sorunlarının çözümü için, yaşanabilirlik seviyesini arttırmak için çabalayacağız. En büyük hedefimiz de şehirdeki refah düzeyini arttırmak. Projelerimiz var. Bütçemizi biliyoruz. Ek kaynaklar bularak her birini hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

HAYIRLA YADEDİLMEK

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan SGC Başkanı Matur,” Sizden Adapazarı sevgisiyle, Adapazarı’na hizmet eden bir başkan istiyoruz” dedi. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu geçmişte bu şehre hizmet eden herkesi hayırla yad ettiklerini belirtirken “ Biz de 7/24 esasıyla, geceli gündüzlü çalışarak hayırla anılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ YOK

Başkan Mutlu Işıksu belediyede 3 başkan yardımcılığı değişikliğine gittiklerini, müdür kadrolarında ise kısa vadede bir değişikliğe gidilmeyeceğini belirtirken “ Biz işini doğru yapan herkesle çalışmaya varız. Gündüz ziyaretlerden vakit buldukça ve gece geç saatlere kadara yönetici arkadaşlarımızla ‘şehre neler veririz’ diye tartışıyor ve 6 aylık bir stratejik plan çalışması yapıyoruz ”dedi. SGC Yönetim Kurulu ziyaretlerine televizyoncu Ahmet Bağ ve gazeteci Fatma Sak da katıldı.

Editör: TE Bilişim