Yapay Şelale ve Seyir Terasları Bir Arada

Serdivan Şelale Park Projesi’nin detayları hakkında bilgi veren Başkan Alemdar, 32 bin m2 lik alanda hayata geçirilecek projede 2 adet yapay şelale ve seyir teraslarının yanı sıra piknik alanları ve yürüyüş yollarının da yer alacağını belirtti.

Şehre Açılan Yeni Bir Pencere

Şelale Park’ın hizmete girmesiyle Serdivan’ın ve bölgenin yeni bir yaşam merkezine daha kavuşacağını ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 32 bin m2 lik alanın düzenlenmesi ile birlikte vatandaşların doğayla daha fazla iç içe olma imkanı bulacaklarını söyledi.

Serdivan’da kullanılabilir yaşam alanlarına bir yenisinin daha ekleneceğinin altını çizen Yusuf Alemdar, “Serdivan Şelale Park kent turizmine sağlayacağı katkının yanı sıra vatandaşlarımızın doğayla daha fazla iç içe olmalarına ve günlük hayatın koşturmasından sıyrılarak nefes almalarına da imkan tanıyacak. Serdivan Şelale Park şehre açılan yeni bir pencere olacak.” dedi.

İhale 21 Temmuz’da

Serdivan Şelale Park Projesi’nin ihalesi 21 Temmuz Cuma günü 11.00’da Serdivan Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşecek.

Editör: TE Bilişim