SATSO 7. Meslek Komitesi organizasyonu ile 4 gün boyunca ziyaret edilen fuara, Şen Piliç Anadolu Meslek Lisesi ve Fatih Endüstri Meslek Lisesi doğalgaz ve tesisatçılık bölümü öğrencilerinin de katıldığı toplam 200 kişilik bir heyetle iştirak etti. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Adem Bilgen ve Meslek Komitesi Başkanı Doğan Çatalbaş ev sahipliğinde gerçekleştirilen ISK - SODEX 2018 Tesisat Fuarı’na katılan üyeler sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek adına oldukça faydalı olduğunu belirttikleri fuar organizasyonu için destek veren SATSO yönetimine teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan 7. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Adem Bilgen Türkiye’nin Avrupa’daki beşinci büyük pazar olması açısından ISK-SODEX İstanbul, sektör ve üyeler için benzersiz bir fırsat sunduğunu belirterek bu tür organizasyonlarla meslek grubu üyelerinin rekabet güçlerini artırmaya ve kurumsal açıdan kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Doğan Çatalbaş ise, “47 farklı ülkeden bin 294 katılımcıya ev sahipliği yapan ISK-SODEX İstanbul, sektörümüzün uluslararası buluşma noktası haline gelmiştir. ISK-SODEX İstanbul 2018, bina otomasyonu ve enerji verimliliği gibi yeni özel alanları ile sektöre bir kez daha değer katacak. Sektörün açısından büyük önem taşıyan fuarı ziyaret etmek üyelerimiz için verimli oldu. Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak eğitim aldıkları alanı yakından tanıyabilmeleri açısından meslek lisesi bölüm öğrencilerimizin de fuar ziyaretine katılmalarını sağladık. Meslek adaylarımızın sektörün rekabet gücünü görebilmeleri açısından olumlu oldu. Bu doğrultuda iş fırsatları konusunda desteklerinden dolayı SATSO Yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu

Kaynak: iha