Divan Başkanlığını Erkal Etçioğlu, Divan Heyeti Başkan Yardımcılığını Hasan Şevki ve Divan Heyeti Kâtipliğini ise Enis H. Tekin’in yaptığı genel kurulda bir konuşma yapan Dernek Başkanı ve FGİ Kapı ve Yükleme Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Günay Güneş; 2010 yılının 5. ayında 25 kurucuyla bir araya gelerek kurdukları SAMİB Derneği'nin 5. Olağan Genel Kurulunu yapmaktan onur duyduklarını söyledi.

MAKİNE SEKTÖRÜ

SAMİB' in bugüne kadar yaptığı çalışmaları üyelerle paylaşan Güneş; "Derneğimiz Sakarya'da ve ülkemizde sektörümüzü temsil eden iyi bir dernek olarak bilinmiş ve takdir edilmiştir. SAMİB olarak birçok proje ürettik, işbirliğini ve ortaklık kültürünü geliştirdik. Birlikte olmanın gücü ile Sakarya'yı bölgenin makine üssü ilan edilmesini sağladık. Bütün bu başarılı çalışmalarımızı siz değerli üyelerimiz ve yönetim kurulu üyesi arkadaşımızla başardık. Bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlikte kurduk, birlikte şehrimize, ülkemize ve sektörümüze hizmet ettik. Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Derneği SAMİB, içerisindeki çok önemli iş adamları ve üyeleri ile makine sektörüne ve şehrimize hizmet etmeyi sürdürecek ve SAMİB Doğu Marmara Bölgesinin Makine Sektörünü temsil eden bir derneği olarak var olacaktır” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM

Genel kurul sonunda SAMİB Yönetim Kurulu (Asil) üyeleri şöyle oluştu: Mehmet Manav- Manavoğlu Makine, Tansel C Kulak- Optimak Makine, Hakan Alkan- Santral Elektrik San., Fatih Kar- Kar Teknoloji Oktay Topaloğlu- MKT Makine, Mustafa Bektaş- Anadolu Teknik Makine, Eyüp Tuncer- Nanokap Yüzey Teknolojileri, İsmail H.Akyüz- Yektamak Makine. Yedek yönetimse; Naim Yener- ILS Makine, Kadir Tecelli- STK Makine, Bekir Bozdurgut- Sağlam-iş Çelik Yay, Özcan Kaplan- Kaplan Helezon Bant., İlker Çatalbaş- Arminoks Makine, Hasan Şevki-Bersis Elektrik, Hakan Y.Yorgun- MEB Doğuş Makine.

Editör: TE Bilişim