Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Derneği (SAMİB) Üyelerine yönelik olarak düzenlenen bilgilendirme toplantısı  “ TSE Türk Standartları Enstitüsü ” Yöneticilerinden Ömer Cem Ercil’in sunumlarıyla , Sakarya Makina İmalatçıları Birliği Derneği (SAMİB) Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda yer alan SAMİB Yönetim Kurulu Başkanı Günay Güneş, Toplantıya olan desteklerinden dolayı TSE Sakarya Belgelendirme Müdürü Ömer Faruk Duman ve Yöneticilerine ve  toplantı programına katılan tüm Üye firmaların temsilcilerine katılımlarından dolayı “teşekkür ederek ,kararlaştırılan faaliyetler kapsamında bilgilendirme çalışmalarının sürdürüleceğini ifade ettiler.

Bilgilendirme Toplantısında , “ TSE Türk Standartları Enstitüsü ” kurumsal tanıtımı yanı sıra faaliyet ve uygulamaları hakkında bilgiler aktarıldı. Toplantı programının akışı içersinde ana konu başlıkları olarak aşağıda belirtilen hususlarda detaylı bilgiler verilmiştir.

  • Makine Sektöründe Standardizasyon,
  • Makine Sektöründe Belgelendirme,
  • Makine Sektöründe Mevzuat ve
  • TSE Süreçleri

Soru ve cevaplar ile sonlandırılan toplantı sonunda yapılan “ Faaliyet Değerlendirmesinde” katılımcılar toplantının kendileri ve temsil ettikleri şirket için çok faydalı olduğunu ifadeyle teşekkürlerini  ilettiler.

Editör: TE Bilişim