Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryalılara hızlı, ucuz ve kolay ulaşım imkanı sağlayan Kart54, hizmete alındığı günden bu yana 94 milyon kullanım sayısına ulaştı. Kart54’le binişlerin 94 milyona ulaştığını aktaran Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, ilgi gösteren tüm Sakaryalılara teşekkür etti.

Toplu taşımada tek ödeme seçeneği olan Kart54’e ilişkin istatistikleri paylaşan Fatih Pistil, “Toplu taşımada tek ödeme seçeneği olan Kart54’e olan ilgi her geçen gün artıyor. 217 yılında Kart54’e yaklaşık 96 bin 500 başvuru gerçekleştirildi. Bu sayıyla birlikte Sakarya’daki toplam Kart54’lü sayısı ise 295 bine ulaştı. Ulaşımda hızlı ve kolay ödeme imkanı sunan Kart54 uygulamamıza ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Pistil, “5 adet olan Kart54 dolum noktalarımızın sayısını Mavi Durak, İhsaniye Garajı ve Yenicamii’ye koyduğumuz cihazlar ile 8’e çıkarttık. Kişiselleştirme hizmetlerimizi de Yenicamii ofisine ilave olarak Orta Garaj ve Kampüs ofislerini ekledik. Şehrimizin tamamında ise toplam 230 bayiimiz bulunuyor. Genişletilen bayii sayısıyla birlikte kolay ulaşılabilen yaygın bir hizmet ağına sahibiz. Bayilerimiz ile ilgili bilgilere ise kart54.net adresinden ulaşılabilmektedir. Toplu taşımada hayata geçirdiğimiz yeniliklerle hemşerilerimizin ulaşımlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: iha