Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehir genelinde düzenlenen toplu bayramlaşma törenlerine katıldı. TÜVASAŞ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen Toplu Bayramlaşma Töreni ile güne başlayan Başkan Toçoğlu, kamu kurum ve kuruluşları üyeleri, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Toçoğlu teşkilatla bayramlaştı

Toplu Bayramlaşma Töreni’nin ardından programı kapsamında Sakarya Muhtarlar Federasyonunu ziyaret eden Başkan Toçoğlu, muhtarların bayramlarını tebrik etti. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nda bayramlaşma törenine katılan Başkan Zeki Toçoğlu, teşkilat mensuplarının bayramlarını kutlayarak, hayırlı bayramlar diledi.

Sakarya’da bayramlar bir başkadır

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, programlarına Sivil Toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen bayramlaşmalarla devam etti. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği üyeleriyle bayramlaşarak, birlikteliklerinin daim olmasını temenni etti. AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı ile Erenler Belediyesi bayramlaşma programlarına da katılan Başkan Zeki Toçoğlu, kardeşlik coğrafyası Sakarya’da bayramların bir başka güzel olduğunu belirtti.

Birlik ve beraberlik

Başkan Toçoğlu, daha sonra Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nde düzenlenen toplu bayramlaşma törenine katıldı. Ardından Sakarya Yerel Kültür Dernekleri Federasyonu ve Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin üyeleriyle bir araya gelen Başkan Toçoğlu, programlarına son verdi. Başkan Toçoğlu, bayramın birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ederek, nice bayramlarda buluşmayı diledi.

Bayram dayanışma ve paylaşmadır

Ramazan coşkusunu birlikte yaşamanın mutluluğuyla bayrama eriştiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Kardeşlik coğrafyası Sakarya’mızda bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; dayanışmanın, paylaşmanın, hoşgörünün, sevginin arttığı, birlik ve beraberliğin güçlendiği zamanlardır. Rabbim birlikteliğimizi arttırsın. Ramazan Bayramı; ülkemize, İslam dünyasına, tüm insalığın barış ve huzuruna vesile olsun. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, birlikte nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim