Bu doğrultuda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Arifiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Ayvaz ve Kooperatif Yönetimi, Ziraat Katılım Bankası Adapazarı Şube Müdürü Sn Fatih Sarı’nın, Sakarya İnsan Hak Ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, 6. Meslek Grubu Üyeleri, 19. Meslek Grubu Üyeleri SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek tebrik ettiler.

Ziyaretlerde konuşan Başkan Altuğ, “Sakarya olarak kendi potansiyelinin farkında, ne istediğini bilen, hedefleri olan, Hızla gelişen, yatırımların hızla arttığı bir iliz. Tüm bu özelliklerin yanı sıra kendimize yeterken etrafımıza taşan özel bir bölgeyiz. Bu farkındalığı güçlü bir birliktelikle sinerjiye çevirmenin gayretindeyiz. Sakarya bizim ortak paydamızdır. Kültür mozaiği olarak zengin bir iliz; kültürel yapının getirdiği zenginlik ve farklılıklarımız bizim güçlü yanımız olmalı ve bu çok kültürlülüğümüzü fırsata çevirmeliyiz. Hepimizin şifresi54 olmalı. Güçlü Sakarya’yı geleceğe hazırlarken “Şifremiz 54” bize yol göstermeli.” dedi.

Başkan Altuğ ayrıca “Ekonominin güçlü olduğu yerde her zaman alternatifler olmalıdır. Biz de, Sakarya ekonomisini dinamik süreçlere entegre etmenin mücadelesinde; alternatif üretim yolları geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu hedefler bugünden yarına değil, orta ve uzun vadede güçlü bir lobiyi de gerektiriyor. Yeniliklerin peşinden koşan, üreten bir Sakarya olarak güçbirliği çerçevesinde hep birlikte büyüyeceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim