Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nde misafirlerini kabul etti. Kafkas Kültür Derneği Başkanı Orhan Sarı ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri ve STK temsilcileri ile de bir araya geldi.

Desteklerimiz sürecek

Ziyaretçilerinin Ramazan ayını tebrik eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Bugün Sakarya Kafkas Kültür Derneği Başkanı Orhan Sarı ve yönetimi ilk misafirimiz oldu. Farklı kültürlerin bir arada kardeşçe yaşadığı huzur coğrafyası şehrimizde STK ve derneklerimizle güzel bir diyaloğa sahibiz. Kültür Evi’nde çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak derneğimize desteklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Başarı temennisi

Başkan Toçoğlu, SAÜ İlahiyat Fakültesi öğrencileri ile de bir araya geldi. Toçoğlu, “SAÜ İlahiyat Fakültemiz; bilimsel ve akademik çalışmaları ile ülkemizin önemli ilim merkezlerinden biridir. Sizler de mezun olarak ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunacaksınız. Rabbim başarılarınızı daim kılsın. Hep beraber şehrimiz ve ülkemiz için yapacağımız işler var, Sakarya için büyük hedeflerimiz var” dedi. Başkan Toçoğlu, Milli İrade Platformu’na üye derneklerin temsilcileri ile buluştu ve Ramazan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Toçoğlu, STK temsilcilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Editör: TE Bilişim