Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı AK Parti 6. Olağan Kongresi’nin gerçekleştirileceği miting alanı ve salonda incelemelerde bulundu. Başkan Toçoğlu’na AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve partililer eşlik etti.

Sakarya hazır Cumhurbaşkanını bekliyor

Başkan Toçoğlu, “Milletvekilimiz, ilçe başkanımız ve belediye başkanımızla miting alanı ve salonda incelemelerde bulunduk. Miting alanımız ve kongre salonumuz hazır. Sakarya hazır, Cumhurbaşkanımızı bekliyor. İnşallah büyük bir coşkuyla orada olacağız. Cumhurbaşkanımıza Sakarya’nın yanında olduğunu göstereceğiz” dedi.

Sakarya burada diyeceğiz

Başkan Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha yalnız yürümeyeceksin demek, bu kutlu davaya olan inancımızı ve desteğimizi göstermek için orada olacağız. Tüm işgalcilere, zalimlere, işbirlikçilere, terör destekçilerine, kumpasçılara karşı milletin, milli iradenin, Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu göstermek için kongre salonunu ve miting alanını dolduracağız. Sakarya burada diyeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim