Havaların soğumasıyla birlikte mağdur durumdaki çocuklar için başlatılan "1 mont-1 bot"  kampanyası ile farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Başkan Korkmaz, dernek üyelerinin kendi aralarında topladıkları yardımlarla alınan yaklaşık 250 adet mont ve botun dağıtımı konusunda Sayın Valimizin görüşünü alarak kampanyayı tamamlamak istediklerini belirtti.


Hassasiyetlerinden dolayı dernek üyelerini tebrik eden Vali Balkanlıoğlu, “Bu gibi konularda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile birlikte çalışabilirsiniz. Başka insanlara ve kurumlara da örnek olacak bir kampanya düzenlemişsiniz. Çünkü mağdur insanlara yardımcı olmak ve onlarla bir şeyleri paylaşmak en faziletli iştir. Elinizdeki imkânlarla ihtiyaç sahiplerini, en önemlisi de çocuklarımızı sevindirmek istemeniz çok güzel bir davranış. Sakarya, yağmuru bol ve soğuk olmasa da kışı fazla olan bir ilimiz. Çocuklarımız ve ailelerinin dualarını da alacaksınız. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.


Dernek Başkanı Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret sonrası ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Valimize teşekkür ederken, Vali Balkanlıoğlu da çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim