Savaşan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80. yılında Türk Milleti ve Sakarya Üniversitesi ailesi olarak saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Atatürk, milli iradeyi hâkim kılan, insan hak ve özgürlüklerini koruma altına alan, adaleti hakkıyla tesis eden ve çoğulcu demokratik prensipleri hayata geçiren bir seviyeye ulaşmayı ülkemiz için hedef göstermiş; milletimizi bu ideal etrafında birleştirmeyi başarmıştır. Türkiye, bu vizyonla hareket etmiş; ülke içinde gösterilen başarılar ve kat edilen mesafe son yıllardaki gelişmeler sayesinde küresel ölçekte kazanılan başarılarla taçlandırılmıştır. Küresel adaleti tesis etmek için bölgesinde ve Dünyada attığı adımlar Dünya kamuoyunda da karşılık bulmuş; milletimize itibar kazandırmıştır.

Vefatının yıldönümü vesilesiyle kazandırdığı vizyon nedeniyle Gazi Mustafa Kemal’e ve verdikleri mücadele desteği ile istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum.”

Editör: TE Bilişim