Sakarya Polisi, ilköğretim, ortaöğretim ve Üniversite cağındaki çocuk ve gençlerin başta uyuşturucu maddeler olmak üzere, terör nitelikli oluşumlar ile Asayiş suçlarından uzak tutularak, korunmaları amacıyla; 196 Okul Önü ve Çevresi , 42 Park/Bahçe, 47 İnternet Salonu, 29 Kahvehane,16 İddia Bayi ile, 115 Umuma Açık Yerde toplam 2.107 kişiyi kontrol etti.

Yapılan GBT taramasında, Hakkında Hırsızlık suçundan 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O. O. isimli şahıs ile Çeşitli suçlardan Aranan 12 şahıs yakalanırken Kayıp olarak Aranan 1 şahıs bulundu.

Şahısların yapılan üst aramalarında ise 1 kişinin üzerinde 1.1 gr Sentetik uyuşturucu Madde ele geçirilerek gerekli işlemler için Polis Merkezine götürüldü.

SERVİS ARAÇLARINA DENETİM

Sakarya Polisi Çocukların, Okullarına geliş/gidişlerinde kullandığı Okul Servis Araçlarında karşılaşabilecekleri her türlü olumsuzluğu önleyerek, huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanması için; 240'ı Okul Servis Aracını denetlerken, bunlardan Evrak ve donanımları eksik olan 8 araca cezai işlem uygulandı

Editör: TE Bilişim