Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hijyen ve temizliği sürekli olarak sağlamak adına Karasu’daki plajların kumsallarını kum temizleme makinesi ile temizliyor. Kum temizleme makinesi ile kumsallarda gerçekleştirilen çalışmalar vatandaşlar tarafından da büyük memnuniyetle karşılanıyor.

Yapılan çalışmalar sonucunda, midye kabuğu, ağaç dalları, taş, cam kırığı, sigara izmariti ile pet şişe kapaklarının da arasında bulunduğu çok sayıda yabancı madde ve atık plaj kumundan ayıklanıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğünce yapılan açıklamada, İlçe sahilinde sürdürülen temizlik çalışması belirlenen plan dâhilinde tüm sezon boyunca sürdürüleceği bildirildi.

Daha temiz bir Karasu için, ilçe genelindeki çalışmalara hız verildiğini belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Bizler, Karasu Belediyesi olarak ilçemizin geleceği için ürettiğimiz hizmetlere her geçen gün bir yenisini eklemeye çalışıyoruz. Hazırladığımız çalışmalar kapsamında, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze ait Profesyonel ekibimiz ve modern araçlarımızla birlikte ilçe genelinde temizlik hizmetlerini yürütüyor, özellikle plajlarımızdaki temizlik çalışmalarına da özen gösteriyoruz. Plajlarımızın temizliğiyle birlikte tüm Karasu halkının ve misafirlerin daha rahat ve temiz bir ortamda tatillerini geçirmelerini hedefliyoruz. Her sabah ve her akşam olmak üzere kum eleme ve tesviye yapan özel araçlarımızla sahillerimiz temizleniyor ve misafirlerimizin hizmetine sunuluyor. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz temizlik konusunda ekiplerimize yardımcı olmalarıdır” dedi.

Editör: TE Bilişim