Sakarya'da Hendek, Karasu, Akyazı, Erenler, Arifiye, Sapanca'dan sonra Pamukova Belediyesi de Cumhuriyetimizin 96’yıl dönümünde Belediye hizmet binasının giriş kapısının 3 tarafında “ Belediye “  yasının üst tarına Belediye Başkanı Güven Övün’ün talimatıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “ TC “ ibaresi eklendi.
Pamukova Belediyesi’nde “ TC “ ibaresinin Cumhuriyetimizin 96’ıncı yıl dönümünde yeniden yer almasına CHP İlçe Başkanı  ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 
Pamukova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Teke, Cumhuriyetimizin 96’ıncı yılının kutlandığı günde Pamukova Belediyesinde eksik olan TC ibaresinin konulmasının anlam ifade ettiğini söyleyerek,   “ Cumhuriyetimizin değerlerine kazanımlarına inanmış ve bunları geleceğe taşıyacak sorumlu bir yurttaş, CHP İlçe Başkanı olarak Belediye Başkanı Sayın Güven Övün ve çalışma arkadaşlarını şahsım ve Cumhuriyet sevdalısı partililerimiz adına tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum “ dedi.
Belediye Başkanı Güven Övün, Belediye’nin Türkiye Cumhuriyetinin bir kuruluşu olduğunu ifade ederek, “  Olması gerekeni yerine getirdik “ dedi.

Editör: TE Bilişim