Adaylardan Armağan Altun, “Başkan adayı olarak ben de varım. İnanıyorum ki otobüsçüler ve servisçilerin halinden bir tek bu sektörün içinde olanlar anlar” dedi.

Sakarya Otobüsçüler ve Servisçiler Odası’nda kongre heyecanı başladı. 13 Ocak Pazartesi günü yapılacak genel kurulda, mevcut başkan Cevat Demir’in karşısına, Hasan Kadiroğlu, Orhan Avvuran ve Armağan Altun olmak üzere üç adayın çıkacağı öğrenildi.

Bende Varım

Adaylık açıklamasını bugün yapması beklenen Armağan Altun, Sakarya da uzun yıllardır servis camiasının içinde olduğunu ve sahada hizmet verdiğini belirterek, sorunları en iyi bilenlerden biri olduğunu söyledi. Altun, “Önümüzdeki seçimde başkan adayı olarak ben de varım. İnanıyorum ki otobüsçüler ve servisçilerin halinden bir tek bu sektörün içinde olanlar anlar” dedi.

Bu iş için kollarımızı sıvadık

Altun şöyle devam etti:

“Biz servisçiler olarak kollarımızı sıvadık. Bundan sonraki dönemlerde bu sektöre hizmet etmek, yenilikler getirmek, hakkımızı savunmak, sesimizi duyurmak istiyoruz. Bu mesleği daha saygın bir yere taşımak ve otobüsçülükten ve servisçilikten kazanan esnafın sorunlarını çözmeyi amaçlıyoruz. Biz hizmet için varız. Korkmayan, yılmayan, sözünün eri olan odamızın tabela odası olmaktan kurtarıp, üyelerine hizmet vermeyi vaat ediyorum. Esnafımızın desteğini bekliyorum.” (Mert Gümüşoğlu)

Editör: TE Bilişim