Serdivan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen istişare toplantısına Serdivan’da görev yapan tüm okul müdürleri katıldı. Daha iyisi nasıl yapılabiliri konuşmak için bir araya geldiklerini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Hepimizin farklı görevleri olsa da ortak bir amacımız var; o da milletimize hizmet ederken yarınlarımız olan çocuklarımızı da geleceğe en doğru, en donanımlı şekilde hazırlamak.” dedi.

“Eğitimde çıta yükseliyor”

Serdivan’da eğitim çıtasının her geçen gün daha da yükseldiğini, bunun da başarıyı beraberinde getirdiğini ifade eden Alemdar, “Eğitimdeki başarımız bizi mutlu ediyor. Öğrencilerimizin daha başarılı olabilmeleri için imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Serdivan Belediyesi olarak; Fikir ve Sanat Akademimizle, Çocuk Akdemimizle, 7/24 açık kütüphanemizle kısacası eğitim noktasında hayata geçirdiğimiz tüm yatırımlarla gençlerimizin hem bilgiye ulaşma hem de erdemli bireyler olarak yetişmelerine destek olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda sizlerle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Kapımız sizlere her zaman açık” diye konuştu. Alemdar, eğitimin ilk adresinin aile olduğunu da belirterek, istişare toplantılarının bir sonraki aşamasında okul aile birlikleriyle bir araya geleceklerini söyledi.

“Başarıda sınır yok”

Serdivan’daki okul müdürlerinin, öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmek için canla başla çalıştıklarını belirten Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım “Başarıda sınır yoktur. Üst basamaklara çıkabilmek için daha çok çalışmamız gerekiyor. Sizler tüm öğretmenlerimizi temsilen buradasınız. Bu yürüyüşte biz de sizlerin ve öğretmenlerimizin yanında olarak üzerimize düşen neyse onu yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: iha