Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından halkın kullanımına sunulacağı müjdelenen Maltepe Park ve ADAKULE, 17 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek resmi açılış töreni ile hizmete alınıyor. 35 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen proje, şehrin yeni yaşam alanı olma özelliği taşıyor.

Şehrin yeni yaşam alanı

Keyifli vakitlerin yeni adresi olacak projede tüm ayrıntılar düşünüldü. 35 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen projede, yürüyüş yolları, düğün salonu, kafeterya, çocuk oyun alanları, SAMEK sınıfları bulunuyor. Maltepe’de geçmişte arıtma ve sosyal tesislerin içerisinde bulunan 37 yıllık su deposu da korunarak seyir terası haline getirildi. Maltepe Park’ta aileler sevdikleriyle birlikte güzel vakitler geçirecek, şehrin manzarası ADAKULE’den izlenebilecek.

Toçoğlu’ndan vatandaşlara davet

17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizde örnek bir çalışmayı daha hayata geçirdik. Maltepe’de inşa ettiğimiz yeni yaşam alanı şehrimize değer katacak. Bu vesileyle açılışını gerçekleştireceğimiz Maltepe Park ve ADAKULE’nni hayırlı olmasını diliyor, törenimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim