Mesleğin duayenlerinden olan 44 yaşındaki Leven Eriş, bu sabah saatlerinde Erenler ilçesi Dilmen Mahallesi'nde yaşadığı evinde fenalaştı. Sabahın ilk saatlerinde, fenalaşan Eriş, ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirdi. Yatağında hareketsiz halde kalan Eriş'i sabahın erken saatinde eve gelen ağabeyi hareketsiz halde yatarken buldu.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalede Eriş'in öldüğünü belirledi. Duayen gazetecinin cenazesi daha sonra cenaze aracıyla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi(SAÜEAH) Morgu'na kaldırıldı.

BASIN CAMİASI YASTA

Sakarya'da bir çok gazetede haber müdürü, muhabir ve köşe yazarı olarak görev yapan kentteki gazetecilerin ağabeyi, ölümüyle basın camiasını yasa boğdu.

Eriş'in ölüm haberini alan gazeteciler hemen SAÜEAH'a giderek, konuyla ilgili bilgi aldı. Eriş'in ailesine taziyelerini ileten basın mensupları duygusal anlamda büyük bir yıkım yaşadı. Cenaze üzerinde ön otopsi yapan adli tıp uzmanlarının ilk tespitinde Eriş'in kalp krizi sonucu öldüğü saptandı.

ŞEKER VE TANSİYONLA SAVAŞIYORDU

Gazetemizde de yazı yazan ve muhabirlik yapan Levent Eriş, uzun zamandır yüksek şeker ve yüksek tansiyon rahatsızlığıyla mücadele ediyordu. Eriş'in bu rahatsızlıkları sebebiyle son günlerde işine devam edemediği ve evinde tedavi gördüğü belirtildi. 

Eriş, 14 Şubat Perşembe günü(yarın) Dilmen Mahallesi Miraç Camii'nde öğle vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından son  yolculuğuna uğurlanacak. 

Bizim Sakarya Gazetesi Ailesi olarak, Levent Eriş'in Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Editör: TE Bilişim