Nejla Ceylan Özveren “Aslında bizler sadece bir günü kutlamıyoruz, insan zihnini, barış ve uyum içerisinde dengeleyerek şimdide ve gelecekte zihinsel süreçleri huzurlu nesillerin devamı için de çabalıyoruz”dedi.Özveren” Bir Yoga nefesi almak bile çok önemli iken biz PranaYOGA® okulunda her ihtiyaca uygun teknik ile hizmet veriyoruz. Dünya Yoga Günü vesilesiyle de “Bedensel iyiliği arttıran, zihni rahatlatan, ruhu besleyen çok yönlü bir sistem olan Yoga pratiği ile tanışmak isteyen, merak eden, deneyimli ve deneyimsiz herkesi bu etkinliğe beklediğini de” belirtti.

Konuyla İlgili açıklama yapan Özveren” Dünya Yoga Günü, içsel farkındalığı arttırmayı hedefleyerek kutlanan özel bir gündür. Nesiller boyu tüm yaşam pratiklerinin duygusu şimdi şu an dediğimiz zaman alanına, anne karnında var olduğumuz andan itibaren yeniden vücut bularak taşınıyor. Hiçbir şey yok olmuyor yalnızca şekli, formu değişiyor. Yoga, insani erdemlerin uyanışıyla birlikte önce kişinin kendisine derin bir anlayış geliştirmesini sağlarken diğer canlılar ve doğa ile de kopardığı bağlarını yeniden inşa etmesinin yolunu gösterir” dedi.

Yaşamlarınızda yapacağınız çok küçük değişiklikler evrensel düzende büyük adımlar anlamına geleceğini belirten Özveren” İklim değişikliklerinden, açlık sorunlarına, su kıtlığından , savaşlara kadar dünyada yaşanan sıkıntılara yaşamınızda ki ufak değişiklikler ile büyük destekler verebilir farkındalık kazanarak, farkındalık yaratmaya iyiliğe ,barışa ,huzura katkı sağlayacağını da” ifade etti.

“Farkında Ol, Kendin Ol, Cesur Ol”

Özveren” Sosyal medyada yayınlanan yoga adı altındaki akrobatik hareketler kişilerde yoga yapmak için esnek ve zayıf olmak gerektiği gibi algılar yarattığını belirtirken, tüm bunların aksine yoga yapmak için yaş, boy, kilo, esneklik,güçlülük gibi hiçbir ön koşul bulunmadığının da altını çizdi.Özveren” Bu özel günde, matınızı alarak rahat kıyafetler giyinerek gelmenizin yeterli olduğunu, sorularınız için de iletişim kurmaktan çekinmemeniz gerektiğini” belirtti.

Editör: TE Bilişim