ÇALIŞIYORUZ

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ve Yönetim Kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Sakarya gibi güzel bir şehirde görev yapmaktan onur duyduğunu belirten Emniyet Müdürü Fatih Kaya, “ Sakarya’da önceliğimiz, halkımızın güvenliği ve huzuru. Tüm mesai arkadaşlarımızla bunun için çalışıyoruz” dedi.

BAŞARACAĞIZ

Kaya Sakarya’da göreve başladıktan sonra zaman içinde güzelliklerini tanıdığını “ Dışarıdan bildiğimizin aksine Sakarya çok farklı bir şehir. Biz burada geçiciyiz. Ancak amacımız kalıcı hizmetler yapmak, iyi izler bırakmak. Bunu de sizlerle birlikte, halkımızla birlikte başaracağız” şeklinde konuştu. Kaya, Sakarya’da en büyük güvencelerinin ise halkın Emniyet teşkilatına olan güveni olduğunu belirtti.

BAŞARILAR

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya hayırlı olsun dileğinde bulunduktan sonra gazeteciler ve emniyet mensuplarının bir anlamda mesai birlikteliği yaptıklarını belirtti. Matur “Halkın huzuru için görev yapan Emniyet Teşkilatının başarısı bizi mutlu eder. Görevinizde başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim