Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Kaparürçek İlçe Başkanı Cemalettin Selim ve yönetimi ile bir araya geldi. Karapürçek İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi’nin ardından yeniden İlçe Başkanlığı görevine seçilen Cemalettin Selim ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Toçoğlu, 2019’da Karapürçek’ten başarıyla ayrılacaklarını söyledi.

Süreci başarıyla atlatacağız

AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Cemalettin Selim, “Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz kongrenin ardından yeni bir yönetimle yolumuza devam ediyoruz. Dinamik ve istekli bir ekip oluşturduk. Partimiz ve ülkemizin geleceği için kapı kapı dolaşıp davamızı insanlara anlatacağız. 2019 seçimleri için çok çalışıp üzerimize düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız. İnşallah seçim sürecini başarıyla atlatacağız” diye konuştu.

Gayret göstermeliyiz

Teşkilatın yeni yönetimini tebrik eden Başkan Toçoğlu, “Karapürçek ilçemizin yeni teşkilatını yürekten kutluyorum. Yeni dönemdeki çalışmalarında ise başarılar diliyorum. 2019’daki seçimlerin önemine her fırsatta dikkat çekiyoruz. Önümüzdeki süreçte tüm gayretimizle sıkı bir çalışma gerçekleştirmeliyiz. Partimizin misyonu ve vizyonu doğrultusunda hareket etmeli, 2019’u başarıyla tamamlamalıyız. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın” dedi.

Karapürçek’e 40 milyon

Karapürçek’te devam eden çalışmalara değinen Toçoğlu, “Bu yıl Karapürçek’te 2 milyonluk asfalt çalışması gerçekleştirdik. Uludere ve Kanlıçay isale hatlarını tamamladık. İleri teknolojilerle donatılmış Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’ni kısa süre önce hizmete aldık. İlçemizin altyapı geleceği için 33 milyonluk bir yatırım gerçekleştiriyoruz. İçmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından üstyapıda da gereken işlemleri tamamlayacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim