Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Karaköy Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Karaköy Mahallesi Muhtarı Haşim Satılmış’tan mahalleyle ilgili bilgiler alan Kardan’a Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, şube müdürleri eşlik etti. Ayhan Kardan, bölgede yaşayan vatandaşların yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesi adına gerekli çalışmaların gerçekleştirileceğini vurguladı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, “Karaköy Mahallemize ziyarette bulunarak bölgenin ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik. Öncelikle bölgede yaşayan vatandaşlarımızın, çocuklarımızın, ailelerimizin yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesi adına gerekli çalışmaları gerçekleştireceğimizi ifade etmem gerekir. İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak kısa süre içerisinde bölgenin altyapı ve yol sorununu çözüme kavuşturacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Bölgede gerçekleştirilecek çalışmalara ilişkin detayları paylaşan Ayhan Kardan, “Karaköy Mahallesi’nin altyapı ve yol sorununu çözüyoruz. SASKİ tarafından muhtelif sokakların yağmursuyu altyapı yenileme çalışmaları bugün itibariyle başlayacak. Ardından yolların temellerini sereceğiz. Son olarak ise asfalt serim işlemlerini gerçekleştireceğiz. Kısa süre içerisinde tamamlayarak, bölgeyi temiz bir görünüme kavuşturacağız. Önümüzdeki süreçte de mahallelerimizden gelen talepleri yerinde inceleyerek, çözümler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: iha