Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalarda gelinen son nokta hakkında görevlilerden bilgiler alan Başkan Toçoğlu’na Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan eşlik etti. Başkan Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda başlattıkları yeni ulaşım projesinin kısa süre içerisinde tamamlanarak şehrin kullanımına sunulacağını kaydetti.

Kavşağın çapı 140 metre

Başkan Toçoğlu, “Ulaşımda Yeni Dönem Başlıyor’ dedik ve 12 yeni ulaşım projemizi kamuoyuyla paylaştık. Bu projelerimizden biri de Yazlık Kavşağı’ydı. Daha öncede açıkladığımız gibi kavşağın çapını 140 metreye çıkarttık. Araç geçişleri için 2 yeni köprü inşa ettik. Projemiz büyük ölçüde tamamlandı. Ekiplerimiz kaldırım ve bordür çalışmalarının ardından çevre düzenlemelerini de hızla noktalayacak ve şehrimizin kullanımına sunacağız” dedi.

Geçişler hızlı ve kontrollü

Başkan Zeki Toçoğlu, “Yeni projemizle Sebahattin Zaim Bulvarı, Çevreyolu, Yazlık ve Aralık Caddelerini birbirine bağlayan Yazlık Kavşağı’ndan geçişler daha kontrollü ve hızlı olacak. Kipa ile Yazlık Kavşağı arasında kalan bin 300 metrelik güzergahı da yeni yüzüne kavuşturduk. İnşallah en kısa süre içerisinde tamamlayarak, şehrimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim