Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile birlikte Erenler Belediyesinin 2.Etap Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşan yüzde 100 akıllı konut inşaat alanını gezen İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü Yüksel incelemelerde bulunarak, son rötuşları yapılan projenin durumu hakkında bilgiler aldı.. 
Çevreci ve İnsan Odaklı Projeleri Desteklemekten Memnunuz
2.Etap Kentsel Dönüşüm Proje alanını gezen Yüksel, “Kentsel ihtiyaçlar için sürdürülebilir çevreye dost ve insan odaklı yeni teknolojiye uygun projeler üreten Erenler Belediyesi’ni tebrik ediyorum. Bizlerde böylesi örnek projeleri desteklemekten memnuniyet duyuyoruz. Gelişen büyüyen şehirlerin nitelikli, uzun ömürlü, çevreci, sağlıklı, alt ve üst yapıya kavuşturulmasına katkı sağlamak amacıyla yerel yönetimlerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Tüm Türkiye’ye Örnek Proje
Şehrin yeni vitrini olacak proje ile ilgi konuşan Başkan Öztürk, “Tüm Türkiye’ye örnek olan Kentsel Dönüşüm Projelerimizden biri olan 2. Etap yüzde yüz akıllı diye tabir ettiğimiz 144 konut çalışmamızda sona yaklaşıldı. Proje ilimizin ve Erenlerimizin imajına katkı yapacak önemli bir yatırımlarımızdan birisidir. Bu projelerimiz ile Erenler bölgesini canlandırarak, halkımızı doğaya, çevreye uyumlu, insan odaklı modern bir kente kavuşturacağız. Kentsel Dönüşüm projemizle ülkemize rol model bir projeye imza attık ve vatandaşımızın memnuniyetini sağlayacak her türlü projeye imza atmaya devam edeceğiz diyerek ziyaretlerinden dolayı İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü M.Ferit Yüksel’ e teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim