Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Erenler Belediyesi 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü kapsamında iftar programı düzenledi. Sakaryapark Nehirsefasında düzenlenen iftar programına Aile Sosyal Politikalar İl müdür yardımcıları Musa Zor ve Elif Civan Yüce, Düzce Aile Sosyal Politikalar İl müdür yardımcısı Cemal Keskin ve Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz ve Özel Kalem Müdürü Kemalettin Kaya katıldı.

“Daha iyi bir gelecek için çocuk işçiliğine Hayır”

İftar programında Sakarya ve Düzce Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri bünyesindeki İl Çocuk Hakları Komitesi üyesi çocuklar ve gençler 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü’ne dikkat çekmek adına bir araya gelerek iftar sofrasında hep birlikte oruçlarını açtılar.

Ramazan Aynın Manevi Atmosferini Yaşadılar

Sakarya çocuk evlerinde büyümüş yetişmiş iş sahibi, olmuş birçok genç düzenlenen iftar programında Ramazan aynın manevi atmosferini birlik ve beraberlik içerisinde geçirilmesi gerektiğine de dikkat çekerek düzenlenen program için Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Erenler Belediyesine teşekkür ettiler.

Ramazan Bayramlarını Kutladı

İftara Başkan Öztürk’ü temsilen katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz ise programda “Mübarek Ramazan ayında paylaşmanın, birlikteliğin zirve yaptığı ayda birlikte güzel kardeşlerimiz ile iftarımızı açtık. Bizleri milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir bayrama daha sağlık, huzur, güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde girmenizi diliyorum. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi

“Ekranla Değil Akranla Büyüsün Çocuklar”

İftar yemeği sonrası “ Ekranla Değil Akranla Büyüsün Çocuklar” kampanyası kapsamında Oyun Sokağında ki Ramazan etkinliklerine katılan İl Çocuk Hakları Komitesi üyesi çocuklar etkinlikte doyasıya eğlenerek akranları ile keyifli vakit geçirdiler.

Editör: TE Bilişim