Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Son olarak Hendek Aktefek-Soğuksu Mahalleleri arasındaki 4 bin 900 metrelik güzergâh, 5 bin 400 ton sıcak asfalt kullanılarak yeni yüzüne kavuşturuldu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Soğuksu, Aktefek, Kocatöngel Mahallelerimizi kapsayan grup yolunda başlattığımız sıcak asfalt çalışmaları sona erdi. Yapmış olduğumuz çalışmalarda Hendek ilçemizin grup yollarını büyük ölçüde tamamladık. İnşallah çalışmalarımız planladığımız program dahilinde devam edecek” dedi.

Yol Medeniyet

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Soğuksu Mahalle Muhtarı Dursun Emin Kula, “Biliyorsunuz ki yol medeniyet, yol insanları birbirine kavuşturan bir unsur. Bundan önceki yolumuzun durumu Türkiye’ye ve Sakarya’ya yakışan bir yol değildi. Şuan mahallemizin merkezine kadar sıcak asfalt geldi ve grup yolumuz sıcak asfalta kavuşmuş oldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu olmak üzere Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Büyük bir dertten kurtulduk

Aktefek Muhtarı Ali Bayraktar, “Bundan önceki yolumuz toz toprak içerisindeydi. Mahalle halkımız yeni yoldan çok memnun. Bu yol bizi büyük bir dertten kurtardı. Emeği geçen herkese Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na, Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye, daire başkanlarımıza ve asfalt ekibinde çalışan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim