SAÜEAH’a kazandırılan otopark için hastane yönetimi Başkan Toçoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Toçoğlu, “Hizmet sunmaya başlayan otoparkımızın bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Heyet, Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce hastaneye kazandırılan 300 araçlık otopark çalışması için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti. Toçoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Otopark çok rahatlattı

SAÜEAH Hastane Yöneticisi Mehmet Durmuş, “Büyükşehir Belediyemizin hastanemize kazandırmış olduğu 300 araçlık otopark için teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Kadın Doğum Hastanesi’nin inşa çalışmalarından dolayı hastane bölgesindeki trafik yoğunluğuna ve otopark sorununa bir çözüm bulamıyorduk. Hastanemize kazandırılan yeni otoparkla hastaneye ulaşım artık daha kolay sağlanıyor. Vatandaşlar daha rahat ve güvenli bir şekilde hastaneye ulaşıyor. Belediyemizin hastanemize armağan ettiği otopark için tüm hastane yönetimi ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Hemşerilerimiz için

Başkan Toçoğlu, “Öncelikle hizmet sunmaya başlayan otoparkımızın bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum. Daha önce milletvekillerimizle birlikte hastanemizde incelemelerde bulunmuş, otopark kazandıracağımızı müjdelemiştik. Vatandaşlarımızdan da bu konuda talepler alıyorduk. Hamdolsun hızlı bir şekilde tamamlayarak hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Otoparkın yanı sıra acil giriş-çıkışları ve poliklinik girişlerini de düzenledik. Hastaneye ulaşımı emniyetli ve kullanılabilir hale getirdik” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim